Çmimet e shërbimit karrotrec variojnë, në varësi të largësisë dhe kategorisë së rrugës dhe llogariten vajtje-ardhje.

Çmimi brenda Tiranës fillon me 3000 lekë. 

Jashtë Tiranës 100 lekë për kilometër, vajtje-ardhje, .

Çmimi ulet në 70 lekë për kilometër, vajtje-ardhje, nëse largësia është më tepër se 70 kilometra.

Për informacione të mëtejshme, ju lutemi të na telefononi

në numrat e telefonit  ose na dërgoni një email.