Shërbime karrotrec  24 orë. Nëse automjeti juaj ka pësuar defekt, mjafton një telefonatë dhe ne vijmë t’ju marrim kudo që të ndodheni. Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë, çdo ditë. Ne mendojmë që cilësia e punës është e lidhur ngushtë me mjetet e punës, ndaj karrotrecët tanë u nënshtrohen kontrolleve teknike të përjavëshme, në mënyrë që shërbimi të jetë sa më cilësor. Ofrojmë shërbimin tonë për automjete të çdo lloji. Ju lutemi të shihni disa foto të karrotrecëve tanë: